Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю продукції (за матеріалами ТОВ «ХАДО») - Клявченко, Іван Олексійович (My University, 2020)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – конкурентоспроможність продукції підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій з підвищення ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні основи управління конкурентоспроможністю продукції підприємства; проаналізовано основні показники господарської діяльності ТОВ «ХАДО»; подано рекомендації щодо підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю продукції ТОВ «ХАДО»; оцінено економічну ефективність запропонованих рекомендацій з підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю продукції на ТОВ «ХАДО».
Substantiation of effectiveness of managerial solutions in production competitiveness management (based on the materials of LLC “XADO”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – конкурентоспроможність продукції підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій з підвищення ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні основи управління конкурентоспроможністю продукції підприємства; проаналізовано основні показники господарської діяльності ТОВ «ХАДО»; подано рекомендації щодо підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю продукції ТОВ «ХАДО»; оцінено економічну ефективність запропонованих рекомендацій з підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю продукції на ТОВ «ХАДО».
Keywords: ІНТЕГРАЛЬНИЙ ІНДЕКС КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, МАРКЕТИНГОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ, МОТОРНА ОЛИВА, ПРИСАДКА ДО МОТОРНОЇ ОЛИВИ, УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ, ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ