Оценка способов обогащения промпродукта на углеобогатительных фабриках - Пилов, П. И.; Популях, Д. А. (My University, 2013)
Наведена динаміка фракційного складу промпродукта. Виконано аналіз ефективності збагачення промпродукта на різному обладнані.
Наведена динаміка фракційного складу промпродукта. Виконано аналіз ефективності збагачення промпродукта на різному обладнані.