Безпека операцій з платіжними терміналами - Добровольський, Д. М. (My University, 2018)
Об’єкт дослідження: Платіжні термінали - банкомати, термінали самообслуговування, POS-термінали. Мета дипломної роботи: забезпечення безпеки проведення операцій з платіжними терміналами. У першому розділі дипломної роботи проаналізовано види платіжних терміналів, проаналізовано їх склад, схему роботи, проаналізовано основні види атак. У спеціальній частині дипломної роботи проаналізовані можливі атаки на платіжні термінали, розроблені методики захисту від данних атак, розроблен ряд вирішення типових проблем у роботі платіжних терміналів, створені методики безпечного проведення операцій з платіжними терміналами. У економічній частині були розраховані витрати на реалізацію методик, щодо безпечного проведення операцій з платіжними терміналами. Практична значимість дипломної роботи полягає у впровадженні розроблених методик безпечного проведення операцій з платіжними терміналами для підвищення рівня освідченності громадян у данному питанні та впровадженні методів захисту від типових атак на платіжні термінали.
Keywords: БЕЗПЕКА ОПЕРАЦІЙ З ПЛАТІЖНИМИ ТЕРМІНАЛАМИ; БАНКОМАТИ; ТЕРМІНАЛИ САМООБСЛУГОВУВАННЯ; POS-ТЕРМІНАЛИ