Эксплуатационные характеристики невзрывчатых разрушающих смесей, модифицированных для борьбы с пучением - Исаенков, А. А. (My University, 2016)
Залізобетонні конструкції займають провідне місце в світовому будівництві і зі збільшенням обсягу промислового і цивільного будівництва зростає і обсяги робіт, які пов'язані з ремонтом, посиленням і відновленням цих конструкцій. На даний час найбільшу кількість ушкоджень від аварій, не правильного проектування або від тривалого використання конструкції, мають елементи перекриття та покриття.
Keywords: невзрывчатые разрушающие смеси; пучение пород почвы; невибухові руйнуівні суміші; здимання порід підошви