Дослідження методами моделювання у FeatureCAM технології виготовлення деталі «Гільза» - Кустов Дмитро (My University, 2024)
Альтернативний технологічний процес виготовлення деталі на сучасних верстатах з програмним керуванням, використовуючи прогресивний ріжучий інструмент та оснащення, за умов використання спеціалізованих інженерних CAD-CAM систем