Комп'ютерна система комплексу кінотеатрів "Планета кіно" міста Дніпро з опрацюванням побудови, налаштування та безпеки корпоративної мережі - Волков, Владислав Русланович (My University, 2022)
Об’єкт дослідження – комп’ютерна система комплексу кінотеатрів «Планета кіно» міста Дніпро з опрацюванням побудови, налаштування та безпеки корпоративної мережі. Мета роботи – розробка локальної мережі для комплексу кінотеатрів «Планета кіно» в місті Дніпро. Основна задача полягає в аналізі вимог до проектування комп’ютерної системи, підібрати необхідне обладнання для реалізації мережі, розглянути питання розробки апаратної частини комп’ютерної системи.
Keywords: КОМП’ЮТЕРНІ СИСТЕМИ, CISCO, КОМП’ЮТЕРНА МЕРЕЖА, КІНОТЕАТР, ІоТ.