Розробка стратегії правової охорони комп’ютерної програми для визначення визначення гідравлічних параметрів на межах системи збору газу, свердловин та привибійних зон - Борисенко Катерина Іванівна (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра здобувача Борисенко Катерини Іванівни академічної групи 185м-24-1 ІП спеціальності 185 Нафтогазова інженерія та технології. Мета роботи – аналіз чинних механізмів охорони інтелектуальної власності для комп'ютерних програм та обґрунтування вибору оптимальної, комплексної стратегії правової охорони для програми розробленою АТ «Укртрансгаз», яка на момент дослідження не охороняється.
Development of a Legal Protection Strategy for a Computer Program Designed to Determine Hydraulic Parameters at the Boundaries of a Gas Gathering System, Wells, and Bottomhole Zones
Keywords: інтелектуальна власність; авторське право; комерційна таємниця; комп'ютерна програма; правова охорона; укртрансгаз; торговельні марки