Геолого-технологічні особливості Качалівського нафтогазоконденсатного родовища (Україна) - Ішков, Валерій Валерійович; Коровяка, Євгеній Анатолійович; Хоменко, Володимир Львови (My University, 2024)
Родовище розташоване в Краснокутському і Богодухівському районах Харківської області на відстані 20 км від м. Богодухів. У тектонічному відношенні воно знаходиться в межах південно-східної частини північної прибортової зони Дніпровсько-Донецької западини
Keywords: геологічна будова; Качалівське нафтогазоконденсатне родовище; геологічний розріз