ФОРМУВАННЯ ТА ЕВОЛЮЦІЯ ПАНІВ-РАДИ І СЕЙМУ ВЕЛИКОГО КНЯЗІВСТВА ЛИТОВСЬКОГО В СХІДНОСЛОВ’ЯН-СЬКИХ ІСТОРІОГРАФІЯХ ХІХ– ПЕРШОЇ СЬКИХ ІСТОРІОГРАФІЯХ ХІХ– ПЕРШОЇ - ВАСИЛЕНКО, В.О. (Гуманітарний журнал, 2012)
Стаття присвячена комплексному аналізу процесу вивчення в східнослов’янських історіографіях ХІХ – першої третини ХХ ст. процесів формування та еволюції Панів-ради і сеймуВеликого князівства Литовського ХІV-ХVІ ст.The article is dedicated to the complex analysis of the process of study in East Slavonic HistoriographiesXIX-1st partXXcentury the process of forming and evolution of pany-radaand seym of GreatLithuanian Princedom14th-16th centuries.
Keywords: східнослов’янські історіографії, Велике князівствоЛитовське, державний; East SlavonicHistoriographies,GreatLithuanian Princedom, Pany-rada, seym.