Розробка та дослідження системи управління інформаційної безпеки закладу фахової передвищоі освіти - Бобошко, Олександр Володимирович (My University, 2023)
У роботі наведено опис інформаційної системи коледжу, який потребує впровадження системи управління інформаційною безпекою, наведено модель управління, класифікація загроз інформаційної безпеки закладу фахової передвищої освіти, організаційна структура системи забезпечення інформаційної безпеки закладу фахової передвищої освіти.
Keywords: ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА, СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЮ БЕЗПЕКОЮ, ЗАКЛАД ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ