Динаміка розвитку міжнародних готельних мереж - Невечеря, Ганна; Шикіна, Ольга (My University, 2023)
Для аналізу динаміки міжнародних готельних мереж нами було взяти дані за 2020-2022 рр. У 2022 р. перше місце за кількістю готелів серед мереж належало китайській компанії Shanghai Jin Jiang International Hotel Group Co. Ця фірма є державною організацією, яка працює у готельній, туристичній, ресторанній та логістичній сферах. Вона розташована в Шанхаї та була заснована в 1991 р. Маючи у своєму складі 40 різних брендів у 120 країнах світу компанія показала зростання на 15,6%.
Keywords: туризм; готельний бізнес; міжнародний туризм