Обгрунтування критеріїв алмазоносності кімберлітової формації у межах поля Лонго (Ангола) - Найден, Ксенія Володимирівна (My University, 2022)
Об`єкт досліджень – геологічні умови формування порід кімберлітової формації у межах Ангольської провінції. Предмет досліджень – речовинний склад кімберлітів, мінералів індикаторів та фактори контролю алмазоперспективних формацій. Мета роботи полягала у вивченні речовинного складу, визначенні формаційного типу алмазоперспективних комплексів порід та обгрунтуванні прогнозно-пошукових критеріїв алмазоносності.
Keywords: КІМБЕРЛІТИ; ФАКТОРИ КОНТРОЛЮ; ПЕТРОГРАФІЧНИЙ СКЛАД; СУПУТНИКИ АЛМАЗУ; КРИТЕРІЇ АЛМАЗОНОСНОСТІ