Дистанційний формат викладання вищої математики в умовах пандемії - Приходько, В. В.; Уланова, Н. П.; Шпорта, А. Г. (НТУ ДП, 2022)
В роботі розглянуто деякі аспекти організації навчального процесу в умовах вимушеного переходу студентів-очників на дистанційний формат навчання. Наведено результати аналізу анкетування студентів щодо їх сприйняття дистанційного навчання. Отримані під час дослідження дані систематизовані та узагальнені. Зроблено висновки і дано рекомендації.
Keywords: електронне навчання; онлайн-курс; математична підготовка; дистанційні освітні технології; якість навчання; пандемія