Методичні рекомендації з дисципліни «Особливості перекладу художніх творів» для студентів заочно-дистанційної освіти спеціальності «Переклад» - Фоміна, Л. В. (ДВНЗ "НГУ", 2015)
Методичні рекомендації з дисципліни «Особливості перекладу художніх творів» для студентів заочно-дистанційної освіти спеціальності «Переклад»
Keywords: переклад, концепції, художній переклад, переклад художньої літератури