Історія держави і права України - Калашніков, В. М.; Кривчик, Г. Г.; Марков, К. А. (Видавництво НГУ, 2012)
У навчальному посібнику розкриті основні сюжети з історії держави і права України з часів появи перших державних утворень на Півдні нашої країни до сьогодення. Зміст розділів даної публікації відповідає Програмі з історії держави і права України
Keywords: історія держави і права України