“Кіберфізична система батарей бродіння на лінії з виготовлення спирту класу “Люкс” - Шаповалова, Маргарита Максимівна (My University, 2024)
Метою даної роботи є створення системи автоматичного контролю і управління процесом ферментації, з метою підвищення ефективності виробництва спирту класу "Люкс" з використанням it-технологій. Була розроблена комп'ютерна мережа з використанням вимірювальних пристроїв, таких як датчики температури, рівня ph і вологоміри. Система орієнтована на використання алкогольних напоїв у промисловому виробництві в будь-якій країні
Keywords: КІБЕРФІЗИЧНА СИСТЕМА БАТАРЕЇ БРОДІННЯ, СПИРТ КЛАСА «ЛЮКС», КОМП’ЮТЕРНА МЕРЕЖА, SIEMENS, PLC.