Морально-етична компетентність як складова професіоналізму публічного службовця - Сорокіна, Н. (НТУ ДП, 2022)
Глобалізація та інтеграція України до світового співтовариства потребують кардинальних змін у системі публічної служби. В цьому аспекті запобігання протиправній та неетичній поведінці публічних службовців є важливою умовою розвитку інститутів державної служби та служби в органах місцевого самоврядування, підвищення ефективності державного та місцевого управління, створення позитивної репутації публічних службовців та органів публічної влади у широких верств громадянського суспільства.
Keywords: публічні службовці; публічна служба