Роль молодіжних рад у формуванні молодіжної політики на рівні територіальних громад (на прикладі Петриківської селищної територіальної громади Дніпровського району) - Катрич Яна Андріївна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Катрич Яни Андріївни академічної групи 281-21з-1 ФМ спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування. Метою роботи є дослідження ролі молодіжних рад у формуванні молодіжної політики на рівні територіальних громад, а також розробка та обґрунтування рекомендації щодо підвищення ефективності їх функціонування
Keywords: молодіжна рада; молодіжна політика; територіальна громада; участь молоді; інструменти участі