Проектування і розрахунок електричної мережі 110 кВ - Душейко, Михайло Юрійович (My University, 2020)
Електрична мережа - сукупність електроустановок для передачі і розподілу електричної енергії, що складається з підстанцій, розподільчих пристроїв, струмопроводів, повітряних і кабельних ліній електропередачі, що працюють на визначеній території. Можливо інше визначення: сукупність підстанцій та розподільчих пристроїв і з'єднують їх електричних ліній, розміщених на території району, населеного пункту, споживача електроенергії
Keywords: трансформатори на підстанції; ЕЛЕКТРИЧНА МЕРЕЖА; регулювання напруги