Правове регулювання земельних відносин в загальних умовах та в умовах воєнного стану: сучасний стан - Гурський В. С. (НТУ «ДП», 2024)
Розбудова нормативного регулювання земельних правовідносин в сучасних умовах незалежної України пов‘язується із ухваленням Декларації про державний суверенітет України від 16 липня 1990 р. [1], та подальшим ухваленням 18 грудня 1990 р. Земельного кодексу УРСР.
Keywords: правове регулювання земельних відносин; воєнний стан