Обґрунтування управлінських рішень щодо забезпечення сталого розвитку підприємства - Власенко Оксана Сергіївна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єкт розроблення – процес обґрунтування управлінських рішень щодо забезпечення сталого розвитку підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо забезпечення сталого розвитку підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: проаналізовано концептуальні засади сталого розвитку підприємств, досягнення Цілей сталого розвитку; досліджено Глобалізаційні тренди розвитку агропідприємств в умовах євроінтеграції для досягнення цілей сталого розвитку; визначено практико-орієнтовані стратегії, що сприяють адаптації агропідприємств до викликів сучасного середовища; досліджено стан та перспективи розвитку аграрного сектору України; вивчено загальну характеристику підприємства; проаналізовано фактори конкурентного середовища, що впливають на діяльність ТОВ «Агрофірма ім. Горького»; проведено аналіз фінансово-господарського стану ТОВ «Агрофірма ім. Горького»; обґрунтовано напрями диверсифікації агропідприємства в контексті стратегічного переходу на принципи біоекономіки як інтеграційної концепції досягнення цілей сталого розвитку; впроваджено стратегії розвитку біоенергетики у ТОВ «Агрофірма ім. Горького» та оцінка її ефективності.
Substantiation of managerial decisions to ensure sustainable development of an enterprise
Власенко О.С. Обґрунтування управлінських рішень щодо забезпечення сталого розвитку підприємства / О.С. Власенко. – Д. : НТУ «ДП», 2025. – 72 с.
Keywords: УПРАВЛІННЯ; СТАЛИЙ РОЗВИТОК; СТРАТЕГІЯ; БІОЕКОНМІКА; ЕФЕКТ; ЕФЕКТИВНІСТЬ