Методичні рекомендації з забезпечення практичних занять з дисципліни «Депозитарна діяльність» - Замковий, Олександр Іванович (My University, 2011)
Подано методичні рекомендації з теоретичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни «Депозитарна діяльність» освітньо-кваліфікаційної програми підготовки фахівців спеціальності 6.030508 „Фінанси і кредит”
Методичні рекомендації з забезпечення практичних занять з дисципліни «Депозитарна діяльність»
Подано методичні рекомендації з теоретичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни «Депозитарна діяльність» освітньо-кваліфікаційної програми підготовки фахівців спеціальності 6.030508 „Фінанси і кредит”
Keywords: депозитарна діяльність, методичні рекомендації