Дослідження впливу обробки парами різних речовин на спікливі властивості вугілля - Мусієнко, Тетяна Віталіївна (My University, 2024)
Перевірка теорії, щодо ефективності хімічного методу обробки вугілля парами води та парами сирого бензолу в покращенні властивостей вугілля низької якості для подальшого коксування. Огляд й порівняння результатів після застосування даного методу над різними марками вугілля (газове, жирне, коксове, пісно-спікливе).
Investigation of the effect of steam treatment of various substances on the caking properties of coals
Keywords: вугілля; пари води; пари сирого бензолу; кокс; сушка