Обґрунтування заходів з розвитку суб’єктів малого та середнього бізнесу в сфері дистрибуції продуктів харчування - Заглуха Олексій Костянтинович (My University, 2024)
Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи на тему «Обґрунтування заходів з розвитку суб’єктів малого та середнього бізнесу в сфері дистрибуції продуктів харчування». 67 сторінок, 5 рисунків, 37 таблиць, 26 використаних джерел. Об’єкт дослідження – процес обґрунтування розвитку бізнесу малого та середнього бізнесу. Предмет дослідження – підприємницька діяльність у сфері дистрибуції продуктів харчування. Методи дослідження: графічний метод, узагальнення і систематизації, аналітичний, вертикальний та горизонтальний аналіз. Отримані результати. У першому розділі охарактеризовано сутність та особливості малого та середнього бізнесу, а також визначена проблематика цієї сфери в умовах війни. У другому розділі: аналіз результатів діяльності малого та середнього бізнесу в сфері дистрибуції продуктів харчування; оцінка попиту на послуги в сфері дистрибуції продуктів харчування; аналіз конкуренції в сфері дистрибуції продуктів харчування. У третьому розділі проведено аналіз матеріальних і нематеріальних активів ТОВ «КОНДОР», а також запропоновано оновлення бізнес-моделі підприємства з дистрибуції продуктів харчування. Сфера використання результатів: діяльність суб’єктів, які відповідають за управління розвитком малого та середнього бізнесу у сфері дистрибуції продуктів харчування та реалізацію відповідних заходів підтримки. МАЛИЙ ТА СЕРЕДНІЙ БІЗНЕС, ДИСТРИБУЦІЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, БІЗНЕС-МОДЕЛЬ, КЛЮЧОВІ РЕСУРСИ БІЗНЕСУ