Алгоритм розробки інструкцій з охорони праці - Омененко, Дар’я Сергіївна; Муха, Олег Анатолійович (My University, 2023)
У системі управління з охорони праці на виробництві поряд із чинними нормативно-правовими актами чи не головну роль відіграє правильне складання та доведені до працівників інструкції з ОП. Саме вони містять конкретні вказівки про порядок та прийом безпечного виконання робочих операцій. Мета: Встановити певні алгоритми для розробки інструкцій з охорони праці, що використовуються в гірничій промисловості. З урахуванням вимог існуючих нормативно-правових актів.
Keywords: інструкція з охорони праці; гірнича промисловість; пам’ятка для інженера