Підвищення рівня екологічної безпеки молокопереробних підприємств - Несен, Анастасія Сергіївана (Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2019)
Кваліфікаціна робота магістра спеціальності 101 Екологія
Кваліфікаційна робота магістра спеціальності 101 Екологія
Мета роботи – обґрунтування шляхів зниження рівня екологічної небезпеки від роботи молокопереробних заводів та об’єктів їх інфраструктури.
Keywords: МОЛОКОЗАВОД; ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ; КОТЕЛЬНІ; ПРОМИСЛОВІ ВИКИДИ; ЗАБРУДНЮЮЧІ РЕЧОВИНИ; ГАЗООЧИСНЕ УСТАТКУВАННЯ