Органи державної виконавчої влади як суб'єкти земельно-процедурних відносин - Одарюк, М. П. (My University, 2014)
Аналіз всієї сукупності земельних правовідносин свідчить, що серед них зазвичай розрізняють матеріально-правові та процесуально-правові, або юрисдикційні правові відносини.
Keywords: государственный земельный кадастр Украины; державний земельний кадастр України; державна виконавча влада; государственная исполнительная власть; земельные отношения; земельні відносини; процесуальні правові відносини; процессуальные правовые отношения