Феноменологічна модель процесу флотації залізних руд при використанні суміші аполярного та гетерополярного реагентів-збирачів - Соколова, В. П.; Білецький, В. С. (My University, 2016)
Проведено дослідження процесу флотації окиснених залізних руд при використанні суміші аполярного та гетерополярного реагентів-збирачів феноменологічним методом. Розробка і аналіз феноменологічної моделі цього процесу. Виокремлення основних (визначальних) субпроцесів.

Проведено исследование процесса флотации окисленных железных руд при использовании смеси аполярного и гетерополярного реагентов-собирателей собой феноменологический метод. Разработка и анализ феноменологической модели этого процесса. Выделение основных (определяющих) субпроцессов.

A study of the flotation of oxidized iron ores using a mixture of apolar and heteropolar rea-gents-collectors of a phenomenological method. Development and analysis of a phenomenological model of this process. The allocation of the basic (determining) the subprocesses.
Keywords: феноменологічна модель; флотація залізних руд; суміш аполярного та гетерополярного реагентів-збирачів