Удосконалення процедури керування психосоціальними ризиками на робочому місці АТ Об´єднаної гірничо-хімічної компанії філія Вільногірський гірничо-металургійний комбінат - Лучко Дарія Юріївна (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Лучко Дарії Юріївни академічної групи 263-20зск-1 спеціальності 263 Цивільна безпека. Метою роботи є удосконалення процедури керування психосоціальними ризиками на робочому місці АТ Об´єднаної гірничо-хімічної компанії філія Вільногірський гірничо-металургійний комбінат з урахуванням основних причин травматизму.
Keywords: психосоціальний ризик; небезпека; стрес; психосоціальний чинник; куправлінскі рішення