Аспекти впровадження системи виробництва за принципом "точно вчасно" - Деордієва, В. А.; Якушенко, А. В.; Деордієв, Ю. І. (Видавництво НГУ, 2012)
Система «точно вчасно» відіграє велику роль в запровадженні ефективних технологій щодо скорочення часу на розподіл витрат, підвищення якості продукції, зниженню загального рівня витрат, підвищення технологічності та ефективності виробничих процесів, зменшення запасів на складах, зменшення виробничого циклу, встановлення довгострокових контрактів з покупцями, зменшення кількості постачальників та часу на переговори з ними.
Keywords: ефективність виробництва; якість продукції