Механізм управління підприємством з метою підвищення його конкурентоспроможності (за матеріалами ПрАТ «Монделіс Україна») - Ярошенко, Юлія Олександрівна (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2024.   Об’єктом розроблення виступає – процес формування механізму управління підприємством з метою підвищення його конкурентоспроможності Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо формування механізму управління Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто поняття конкурентоспроможності та конкурентного середовища підприємства; визначено методи оцінки конкурентоспроможності підприємств; досліджено формування механізму конкурентоспроможності з врахуванням управлінських аспектів забезпечення соціальної відповідальності; надана загальна характеристика діяльності ПрАТ «Монделіс Україна»; проаналізовано діяльність підприємства в умовах конкурентного середовища; проаналізовано фінансово-господарську діяльність ПрАТ «Монделіс Україна»; наведено обґрунтування проєкту впровадження інтернет-магазину; оцінено ефективність проєкту інтернет-магазину.
Mechanism of enterprise management in order to increase its competitiveness (based on the materials of Private JSC “Mondelis Ukraine”)
Keywords: КОНКУРЕНЦІЯ, ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН, КРНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, ІННОВАЦІЇ, УПРАВЛІННЯ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ПІДПРИЄМСТВО