Проект реконструкції станції технічного обслуговування ТОВ "Аеліта Преміум" на вулиці Яснополянська, 88 у м. Дніпро з вдосконаленням технології заміни блоку керування потужністю акумуляторної батареї - Дмитренко, Данило Володимирович (My University, 2022)
Проектування станції технічного обслуговування та процес заміни блоку керування потужністю акумуляторної батареї
Project of reconstructing the technical service station "Aelita Premium” LLC at 88, Yasnopolianska Str. in Dnipro city with improving the battery control unit replacement technology
Keywords: станція технічного обслуговування; зона поточного ремонту; технологія заміни блоку керування потужністю акумуляторної батареї