Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління асортиментом продукції підприємства (за матеріалами ТОВ «ЗАВОД КСАНТА») - Шатарьонок, Яна Дмитрівна (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єктом розроблення виступає процес управління асортиментом продукції підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління асортиментом продукції підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління асортиментом продукції підприємства; проаналізовано господарську діяльність та асортиментну політику ТОВ «ЗАВОД КСАНТА», зокрема здійснений аналіз ринку збуту експортної продукції; запропоновано проєкт заходів з оптимізації асортименту продукції ТОВ «ЗАВОД КСАНТА»; сформовано модель оптимізації асортименту продукції підприємства; розраховано ефективність запропонованих заходів
Substantiation of the efficiency of decisions in the field of management of the enterprise product range (based on the materials of LLC “ZAVOD KSANTA”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єктом розроблення виступає процес управління асортиментом продукції підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління асортиментом продукції підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління асортиментом продукції підприємства; проаналізовано господарську діяльність та асортиментну політику ТОВ «ЗАВОД КСАНТА», зокрема здійснений аналіз ринку збуту експортної продукції; запропоновано проєкт заходів з оптимізації асортименту продукції ТОВ «ЗАВОД КСАНТА»; сформовано модель оптимізації асортименту продукції підприємства; розраховано ефективність запропонованих заходів
Keywords: АСОРТИМЕНТ ПРОДУКЦІЇ, УПРАВЛІННЯ, ПІДПРИЄМСТВО, ЕФЕКТИВНІСТЬ, УПРАВЛІНСЬКІ РІШЕННЯ