Підвищення ефективності внутрішніх процесів органів місцевого самоврядування шляхом діджиталізації - Лукомець Валерія В’ячеславівна (My University, 2020)
Пояснювальна записка: 86 стор., 26 рис., 10 табл., 45 джерел, 4 додатки, презентація PowerPoint. Об’єкт дослідження: процес організації внутрішніх процесів органів місцевого самоврядування. Мета роботи: розвиток методичних підходів до визначення заходів підвищення ефективності внутрішніх процесів органів місцевого самоврядування шляхом діджиталізації. В роботі обґрунтований методичний підхід до визначення заходів підвищення ефективності внутрішніх процесів органів місцевого самоврядування шляхом діджиталізації. У першому розділі проаналізовані теоретичні засади забезпечення ефективності внутрішніх процесів органів місцевого самоврядування та визначені завдання магістерського дослідження. У другому розділі здійснена оцінка впливу середовища діяльності органів місцевого самоврядування на перспективи впровадження електронного документообігу, зокрема законодавче забезпечення, практичний досвід реалізації відповідних проєктів та характер сприйняття виконавчим персоналом технічних та процесних інновацій. У третьому розділі визначений зміст робіт з діджиталізації внутрішніх процесів в діяльності органів місцевого самоврядування, зокрема проаналізовано процес роботи зі зверненнями громадян, зміст та обсяги звернень, визначені роботи з управління змінами для проєкту діджиталізації.
Keywords: ОРГАНІЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ, ВНУТРІШНІ ПРОЦЕСИ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ОРГАНИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ, ДІДЖИТАЛІЗАЦІЯ, ЕЛЕКТРОННИЙ ДОКУМЕНТООБІГ, ПРОЄКТ ДІДЖИТАЛІЗАЦІЇ, УПРАВЛІННЯ ВНУТРІШНІМИ ПРОЦЕСАМИ, ОПІР ЗМІНАМ