Аналіз проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства на території смт. Щербинівка Бахмутського району Донецької області - Папченко Андрій Олександрович (My University, 2022)
Метою дослідження є аналіз проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства. Робота починається зі вступу, в якому обґрунтовано сучасний стан досліджуваної проблеми та її актуальність. У першому розділі кваліфікаційної роботи виконано аналіз чинних нормативно-правових актів України та визначено останні зміни земельного законодавства щодо проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування. Другий розділ присвячено безпосередньо діючій процедурі відведення земельної ділянки у постійне користування та аналізу змісту конкретного проекту землеустрою. У третьому розділі досліджено сучасні геодезичні прилади та технології, які використовуються під час розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та виконувані геодезичні роботи.
Keywords: ЗЕМЕЛЬНА ДІЛЯНКА, ПОСТІЙНЕ КОРИСТУВАННЯ, ПРОЕКТ ЗЕМЛЕУСТРОЮ, ЗЕМЛІ ТРАНСПОРТУ, КАДАСТРОВІ ЗНІМАННЯ.