Організація і управління будівельними роботами - Семенов, Олександр (My University, 2019)
Об’єкт дослідження: товариство з обмеженою відповідальністю «БУДМАЙСТЕР», що займається реалізацією різних видів будівельних робіт у місті Дніпро та області. Предмет дослідження: організація управління будівельною компанією. При виконанні дипломної роботи було використано законодавчі та нормативні документи України, а також підручники і монографії українських і зарубіжних авторів з питань проведення аналізу на підприємстві, управління маркетинговою діяльністю підприємства, інформаційно-аналітичні збірники маркетингових компаній про сучасні тенденції в розвитку маркетингу в Україні.
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи магістра студента Семенова Олександра Володимировича спеціальності 124 "Системний аналіз"
Мета дипломної роботи: удосконалення організації управління будівельною компанією. Актуальність теми дипломної роботи обумовлена тим, що сьогодні будівельний комплекс України поповнився значною кількістю конкуруючих між собою самостійних підприємств і організацій різних структур і форм власності. З урахуванням сучасних тенденцій розвитку економіки України особливого значення набувають методи управління будівельним виробництвом в ринкових умовах, що є сучасними напрямами вирішення задач підвищення якості і ефективності систем управління. Перехід будівельних підприємств до ринкових умов господарювання є передумовою для досліджень, актуальність яких полягає в обґрунтуванні методів організації ефективного управління будівельним виробництвом, заснованих на принципах системного підходу до організації виробництва.
Keywords: процесний підхід; управління; АНАЛІЗ; організація