Розробка підсистеми захисту інформації в інформаційно- комунікаційній системі приватного підприємства «Юнайтед колорс» - Котовенко, Денис Євгенович (My University, 2022)
У роботі дана характеристика усіх компонентів ІТС приватного підприємства «Юнайтед колорс»; висунуті основні вимоги щодо захисту інформації в автоматизованій системі. Обґрунтовано вибір засобів захисту інформації.
Keywords: МОДЕЛЬ ЗАГРОЗ, МОДЕЛЬ ПОРУШНИКА, ПРОФІЛЬ ЗАХИЩЕННОСТІ, КОМПЛЕКСНА СИСТЕМА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ, КОМПЛЕКС ЗАСОБІВ ЗАХИСТУ