Вибір обладнання системи безперебійного живлення лікарні - Васько, Анастасія (My University, 2023)
Забезпечити лікарню надійним безперебійним джерелом електроенергії. Розглянути та порівняти актуальні способи накопичення та генерації електроенергії

Забезпечити лікарню надійним безперебійним джерелом електроенергії. Розглянути та порівняти актуальні способи накопичення та генерації електроенергії
Keywords: безперебійне живлення; системи накопичення енергії; системи генерації енергії