Забезпечення інноваційно-інвестиційного розвитку проектної організації (за матеріалами ТОВ «ГРІНВУД ГРУПП») - Самоволик, Радислав Русланович (My University, 2021)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єкт розроблення – процес забезпечення інноваційно-інвестиційного розвитку проєктної організації. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо забезпечення інноваційно-інвестиційного розвитку проєктної організації. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розкрито місце інновацій в інноваційно-інвестиційному розвитку; розглянуто вплив інноваційної діяльності на розвиток суб’єкта господарювання; оцінено інноваційний розвиток в системі управління підприємством; проаналізовано основні принципи та підходи до управління інноваційним розвитком підприємства; оцінено розвиток девелоперського ринку під час світової пандемії в Україні; зроблено аналіз фінансово-економічних показників діяльності підприємства; запропоновано вдосконалення інформаційної системи забезпечення якості послуг проєктної організації; підготовлено підприємство до сертифікації системи якості послуг девелопменту та оцінено ефективність запропонованих заходів
Ensuring innovation and investment development of the project organization (based on the materials of LLC «GREENWOOD GROUP»)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єкт розроблення – процес забезпечення інноваційно-інвестиційного розвитку проєктної організації. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо забезпечення інноваційно-інвестиційного розвитку проєктної організації. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розкрито місце інновацій в інноваційно-інвестиційному розвитку; розглянуто вплив інноваційної діяльності на розвиток суб’єкта господарювання; оцінено інноваційний розвиток в системі управління підприємством; проаналізовано основні принципи та підходи до управління інноваційним розвитком підприємства; оцінено розвиток девелоперського ринку під час світової пандемії в Україні; зроблено аналіз фінансово-економічних показників діяльності підприємства; запропоновано вдосконалення інформаційної системи забезпечення якості послуг проєктної організації; підготовлено підприємство до сертифікації системи якості послуг девелопменту та оцінено ефективність запропонованих заходів
Keywords: ПЕРСОНАЛ, СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ, ЛЮДСЬКІ РЕСУРСИ, МОТИВАЦІЯ