Розробка алгоритму безпечного підключення розподіленої корпоративної мережі до інтернету - Шедловська, Я. І.; Шедловський, І. А.; Пономаренко, А. Ю. (My University, 2023)
У роботі було розроблено корпоративну мережу підприємства середнього бізнесу, що має центральний офіс та кілька віддалених. Підприємству необхідно здійснювати обмін конфіденційною інформації між офісами. Обмін інформацією забезпечується відкритими каналами інтернету, тому виникає необхідність розробки алгоритму безпечного підключення розподіленої корпоративної мережі до інтернету.
Keywords: WAN-маршрутизатор; LAN-комутатор; розподілена корпоративна мережа