Підвищення рівня надання комунальних послуг суб’єктами публічного управління - Ляхов Артем Володимирович (My University, 2022)
Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи бакалавра на тему «Підвищення рівня надання комунальних послуг суб’єктами публічного управління» 55 сторінок, 8 рис., 4 табл., 25 інформаційних джерел, 3 додатки. Мета дослідження – узагальнити методичні основи й теоретично обґрунтувати процес управління наданням комунальних послуг об'єднаної територіальної громади. Об’єкт дослідження – процес управління наданням комунальних послуг об'єднаної територіальної громади. Предмет досліджень – теоретико-прикладні підходи до удосконалення надання комунальних послуг об’єднаної територіальної громади. Отримані результати. У першому розділі узагальнені методичні підходи до управління наданням публічних послуг. Здійснено огляд літератури за темою дослідження. У другому розділі надана характеристика рівня розвитку об’єднаної територіальної громади. Визначені проблеми, пов’язані з наданням публічних послуг на рівні громади. У третьому розділі визначені засади підвищення рівня надання комунальних послуг на прикладі поводженням із сміттям. Розроблені рекомендації щодо управління об’єктом дослідження. Сфера практичного застосування результатів роботи – об’єднані територіальні громади, що розробляють план заходів щодо поліпшення надання комунальних послуг.
Keywords: ГРОМАДА, КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ, СТРАТЕГІЯ, ТВЕРДІ ПОБУТОВІ ВІДХОДИ, ЗБІР ТА ПЕРЕРОБКА ВІДХОДІВ