Удосконалення застосування сучасних методів боротьби з асфальтосмолопарафіновими відкладеннями - Кондратюк, Денис Віталійович (НТУ "ДП", 2023)
Практичні результати – запропоновано застосування сучасних методів боротьби з асфальтосмолопарафіновими відкладеннями. Практичне значення підвищення ефективності роботи обладнання за рахунок використання нових технологій захисту та запобігання парафіновим відкладенням. У процесі проектування проводилися: літературні дослідження; аналіз шкідливих і небезпечних факторів і заходів для їхнього попередження.
Keywords: ПАРАФІНІСТІ ВІДКЛАДЕННЯ, ТВЕРДІ ВІДКЛАДЕННЯ, МЕТОДИ БОРОТЬБИ З ПАРАФІНОВИМИ ВІДКЛАДЕННЯМИ, МЕХАНІЧНІ СПОСОБИ ВИДАЛЕННЯ ПАРАФІНІВ, ХІМІЧНІ СПОСОБИ ВИДАЛЕННЯ ПАРАФІНІВ