Методичні вказівки щодо практичних занять з навчальної дисципліни «Особливості перекладу художніх творів»» - Фоміна, Л. В. (ДВНЗ "НГУ", 2015)
Подано методичні вказівки до практичних занять магістрів з курсу «Особливості перекладу художніх творів», які містять перелік основних питань, які повинні бути опрацьовані та засвоєні студентом, перелік літератури для опрацювання матеріалу. Призначено для магістрів з напрямку підготовки 6.020303 «Філологія», спеціальності 8.02030304 «Переклад».
Keywords: художній переклад; художній твір; Languages and linguistics