Гірниче обладнання для підземної розробки рудних родовищ - Лхагва, Ц.; Пурэв, Л.; Билэгсайхан, Ж.; Хоменко, О. Є.; Кононенко, М. М.; Мальцев, Д. В. (Видавництво НГУ, 2013)
Энэхүү лавлахыг дэлхийн улс орнуудын хүдрийн далд уурхайд өргөнөөр хэрэглэгддэг далд уурхайн өрмийн машин, тоног төхөөрөмжүүдийн мэдээллийг багтаан оруулсан бөгөөд оюутан, эрдэм шинжилгээ ажилтан, багш, зураг төсөл, уул уурхайн үйлдвэрийн инженер техникийн ажилтнууд гарын авлага болгон ашиглах боломжтой.
Keywords: Монголія; Моголия; гірниче обладнання; гороне оборудование; подземная разработка рудных месторождений; підземна розробка рудних родовищ; підземна розробка руд; подземная разработка руд