Управління персоналом банку на підставі анкетування - Пістунов, І. М .; Каркач, Ю. В. (ScienceRise, 2015)
Розроблена анкета, що визначає рівень підготовки працівників банку, їх прагнення до підвищення квалі- фікації та лояльність до банку, в якому вони працюють. Кожна відповідь позначена своєю кількістю ба- лів, що дозволяє спланувати можливі переміщення в межах банку та необхідний рівень для претенден- тів. Розроблені критерії можна застосовувати в інших офісних установах

It is developed the questionnaire that determines the level of employees, their commitment to training and loyalty to the bank in which they work. Each response marked their number of points, allowing the possible displace- ment plan within the bank and the required level for applicants. Criteria can be applied in other office facilities Keywords: questionnaire, bank, algorithm of moving around jobs and hiring
Keywords: анкетування; банк; алгоритм переміщення по посадах та прийому на роботу; questionnaire; bank; algorithm of moving around jobs and hiring