Підвищення конкурентоспроможності підприємства при визначенні маркетингових стратегій розвитку - Сірко Вікторія Андріївна (My University, 2024)
Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи бакалавра на тему «Підвищення конкурентоспроможності підприємства при визначенні маркетингових стратегій розвитку». 77 стор., 8 рисунків, 15 таблиць, 28 джерел, 2 додатка. МАЛИЙ БІЗНЕС, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, МАРКЕТИНГОВІ СТРАТЕГІЇ, УДОСКОНАЛЕННЯ, ОРГАНІЗАЦІЯ МАРКЕТИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ Об’єкт дослідження – конкурентоспроможність промислового підприємства малого бізнесу. Предмет дослідження – вплив маркетингових стратегій на формування конкурентоспроможності підприємства. Мета роботи – обґрунтування й розробка інструментарію по підвищенню конкурентоспроможності підприємства на засадах маркетингових стратегій розвитку. Методи дослідження – метод узагальнення і систематизації, статистичний, аналітичний, графічний методи. У першому розділі визначено теоретико-методичні аспекти формування конкурентоспроможності підприємства на засадах впровадження маркетингових стратегій. У другому розділі охарактеризовано стан господарської діяльності та організацію маркетиногового забезпечення конкурентоспроможності підприємства ТОВ «Будівел». У третьому розділі наведено запропоновані організаційні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства при формуванні маркетингової стратегії розвитку. Сфера практичного застосування результатів роботи – підвищення конкурентоспроможності промислових підприємств малого бізнесу на засадах впровадження маркетингових стратегій.