Підвищення ефективності використання рухомого складу ТОВ «Транс-Д» при перевезенні алкогольних виробів у міському сполученні (м. Дніпро) - Камарецький, Д.В. (My University, 2021)
Мета роботи: розробка раціональної транспортно-технологічної схеми доставки алкогольних виробів у міському сполученні, що дозволить підвищити ефективність використання власного рухомого складу.
Keywords: AnyLogic; маршрутизація перевезень; оптимізація кількості автотранспортних засобів; алкогольні вироби