Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління персоналом (за матеріалами ТОВ «Кондитерська фабрика «СТИМУЛ») - Судак Юлія Юріївна (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2024. Об’єкт розроблення – процесс управління персоналом. Мета роботи –теоретичне обґрунтування ефективності рішень у сфері управління персоналом. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому:визначено категорії «управління персоналом», чинники та основні функції управління;наведено класифікацію методів та технологій менеджменту персоналу;розглянуто формування підходів до мотивації та використання сучасних технологій управління персоналом;надано характеристику діяльності підприємства;оцінено вплив факторів зовнішнього конкурентного середовища на діяльність підприємства;проаналізовано економічні показники діяльності ТОВ «Кондитерська фабрика «СТИМУЛ»; проаналізовано фінансові показники діяльності ТОВ «Кондитерська фабрика «СТИМУЛ»;обґрунтовано необхідність впровадження заходів мотивації персоналу ТОВ «Кондитерська фабрика «СТИМУЛ»;впроваджено заходи мотивації персоналу ТОВ «Кондитерська фабрика «СТИМУЛ» та оцінено ефективність запропонованих заходів.
Substantiation of the effectiveness of decisions in the field of personnel management (based on the materials of “Confectionery Factory “STIMUL” LLC)
Keywords: персонал; управління персоналом; методи менеджменту; технології менеджменту; мотивація персоналу; ефективність