Стратегія розвитку лідерського потенціалу керівника на публічній службі в Україні - Кіслов О. В. (НТУ «ДП», 2024)
Формування потреби у розвитку лідерського потенціалу керівника на публічній службі в Україні сприяє подоланню проблем із кадрового забезпечення потреб органів державної влади та місцевого самоврядування.
Keywords: лідерський потенціал керівника; публічна служба в Україні