Дослідження методами моделювання у САМ-системі технологічного процесу механічної обробки деталі "Втулка"" - Чубенко Олександр (My University, 2025)
Альтернативний технологічний процес виготовлення деталі на сучасних верстатах з програмним керуванням, використовуючи прогресивний ріжучий інструмент та оснащення, за умов використання спеціалізованих інженерних CAD-CAM систем